Personlig service - från inspiration till installation!

Birgitta Hanérus Birgitta Hanérus

Sedan 2011 är jag återförsäljare för Lidhults och det är en sann fröjd att arbeta med deras produkter!  Flexibilitet och möjligheter till individuella anpassningar gör att det går att utforma inredningar i stort sett helt enligt era önskemål.
Med nära 20 års erfarenhet av köksdesign guidar jag er tryggt till en lösning som passar era behov och förverkligar era drömmar. Personlig service, stort engagemang och gedigen kunskap är hörnstenarna i min rådgivning. Jag följer er hela vägen -
från inspiration till installation! 
Välkommen!

Hur går det till?

För att skapa den perfekta lösningen för just er - med tanke på utseende, funktion och prisbild -  går jag tillsammans med er igenom era önskemål och behov samt vilken budget ni har satt upp. Om ni önskar har vi denna genomgång hemma hos er, så kan jag samtidigt göra en uppmätning av utrymmet. Men det är alltid en fördel om ni varit i showrummet först och sett Lidhults produkter "live" innan vi sätter igång planeringsprocessen.

Det färdiga förslaget presenteras genom tredimensionella bilder som ger en bra uppfattning om hur det blir i verkligheten. Givetvis får ni också en tillhörande offert. Oftast vill man göra en del justeringar och därför kan vi behöva träffas ett par gånger till innan beslutsprocessen är helt klar.
När vi kommit överens får ni en orderbekräftelse samt avisering om inbetalning av handpenning samt går igenom tidsplan för leverans och installation.  Ifall jag inte redan varit på plats och mätt upp utrymmet vill jag gärna göra en kontrollmätning innan ordern läggs - allt för att ni ska känna er trygga!

"Vi trivs verkligen med vårt nya kök och har i efterhand förstått värdet av dina tips och förslag kring kökets utformning. Det blev kanon!"
Familjen Kaestner, Laholm

"Tack för all fantastisk hjälp vi har fått. Utan din hjälp hade det inte blivit perfekt!!"
Familjen Samuelsson, Ängelholm

Hantverkshjälp

God hantverkshjälp är A och O för ett lyckat kök! Sedan många år tillbaka samarbetar jag främst med Listab Bygg & Entreprenad AB som har lång och gedigen erfarenhet av köksmontering. De har möjlighet att hantera allt från enbart själva monteringen till större helentreprenader som inkluderar el, VVS, golvläggning, målning, kakling samt även rivning eller uppbyggnad av väggar och dylikt. De offererar och fakturerar alla arbeten direkt till er.