HanefredAB_fat

det finns ett drömkök för alla stilar

Lidhults sortiment  är flexibelt både gällande design och material. Du kan få exakt den stil du vill ha. Vare sig det är ett lantligt, modernt, klassiskt kök eller ett kök i retrostil du önskar så finns det hos Lidhults. Individuella måttanpassningar är inget problem och gör det lätt att förverkliga dina önskemål och drömmar. Därför väljer jag att arbeta med Lidhults.

Lantligt

modernt

klassiskt

retro

personlig service hela vägen

Jag finns till för dig genom hela processen från första idén fram till färdigt kök. Vi träffas för genomgång av dina behov och önskemål så att jag kan utforma det perfekta köket för just dig. Om du önskar har vi denna genomgång på plats i ditt hem, och då kan jag samtidigt ta alla relevanta mått. Har du inte upplevt ett Lidhults kök "live" rekommenderar jag dock ett besök i showrummet först. När det är dags för montering av köket tillhandahåller jag ritningar och finns till hands ända tills köket står färdigt och du är helt nöjd.

viktigt med bra monteringshjälp

Tillförlitlig hantverkshjälp är viktigt för en lyckad köksmontering. Du väljer själv vem som ska utföra jobbet. Jag kan varmt rekommendera Jonas Petersson på Listab Bygg & Entreprenad som jag samarbetar med sedan många år tillbaka. De har lång och gedigen erfarenhet av köksmontering och kan även hantera större helentreprenader som inkluderar el, VVS, golvläggning, målning, kakling samt rivning eller uppbyggnad av väggar och dylikt. De är ansvariga för de arbete de tar på sig och offererar/fakturerar därför sitt arbete direkt till dig som kund.