HanefredAB_fat

Galleri badrum och förvaring

Hanefred och Lidhults kan definitivt mer än kök! Tillsammans skapar vi inredningar till badrum, garderober och tvättstugor. Vi skapar vackra bokhyllor, hallmöbler, TV-möbler, walk-in closets med mera. Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp! Låt er inspireras av några av de projekt där jag haft äran att stå för designen.

Badrum

Gästtoalett med integrerat sminkbord. De mjuka färgerna på luckorna och bänkskivan tillsammans med detaljer i mässing ger en skön atmosfär i denna romantiska och stora gästtoalett.

Ännu ett stort badrum med en romantisk känsla, här i en lite svalare färgskala. Här fälldes ett par skåp in i takfoten för att få maximal förvaring. Notera också den fiffiga inbyggda hyllan i duschen!

Släta innanförliggande luckor i massivt trä, bänkskiva i stenkomposit med tvättställ i porslin, väggblandare från HansGrohe och Giaras knoppar  - allt ger lyxig en känsla.

Inredning för två. Eget tvättställ, eget spegelskåp och egna lådor. Den öppna hyllan får delas. Den släta luckan ger ett rent och avskalt intryck, men att den är falsad och detaljer som handtag, stödbenen och krönlisten tillför en arbetad känsla men ändå lite arbetat intryck. Stenskivan är en tuff granit med namnet Matrix.

Mycket badrum på liten yta! Förvaring under porslinsvasken, på öppna hyllan och i överskåpet. Matt svart granit är snygg kontrast mot det vita och matchar golvets svarta klinker.

Bokhylla

Platsbyggd bokhylla som handmålats efter montering. Vackra trekälade pilastrar ramar in varje fack och baldakinen med krönlist ramar in dörren till nästa rum.  Vackra knoppar från Giara blir pricken över i!

Tvättstuga

Mina egenhändigt tagna bilder ger inte denna tvättstuga rättvisa! Här blir man glad av att vara och dröjer sig gärna kvar för att stryka eller mangla. Upphöjda maskiner ger bra arbetsställning och gott om skåp ger mycket förvaring!

Garderob

Hallens svårutnyttjade utrymmen fylldes med garderober och vips fanns det massor med förvaring och en härlig inramning av ingången till köket.  En trist elcentral döljs i ett av skåpen men är ändå lättåtkomlig.

En hel vägg i sovrummet fylld med garderober ger massor av förvaring. Det sneda avslutet mot ena sidan blev utnyttjat till öppna hyllor.
 

Här hade man ett hörn i hallen med installationer för golvvärme och fiber som gärna skulle döljas, samtidigt som man ville utnyttja utrymmet till förvaring av ytterkläder, skor och annat. Lösningen blev en del med skjutdörrar där vänstra delen har hyllor för skor och högra har krokar till att hänga jackor. I hörnet finns golvvärmerören, dolda men samtidigt tillgängliga, och som avslut en del med lådor för vantar, mössor och annat smått.