HanefredAB_fat

Bananskalet LEDDE TILL en karriär

I annons

Byggnadsingenjören med arkitektdrömmar "halkade på bananskal" och blev designer i köksbranschen. För att göra en lång historia kort var det så jag hittade min rätta plats och yrket som är perfekt för mig! Jag älskar att skapa vackra köksmiljöer och jag är bra på det. Sedan 2011 är jag återförsäljare för Lidhults och måste säga att det är en sann fröjd att arbeta med deras produkter! Med 20 års erfarenhet guidar jag dig tryggt fram till en lösning som passar dina behov och förverkligar dina drömmar. Personlig service, stort engagemang och gedigen kunskap är hörnstenarna i min rådgivning. Jag följer dig genom hela processen - från inspiration till installation. Välkommen!  • Birgitta Hanérus

"Tack för all fantastisk hjälp vi har fått. Utan din hjälp hade det inte blivit perfekt!"
Familjen Samuelsson, Ängelholm

"Vi trivs verkligen med vårt nya kök och har i efterhand förstått värdet av dina tips och förslag kring kökets utformning. Det blev kanon!"
Familjen Kaestner, Laholm

"Har du sett så fint det blir?
Jag är helt överväldigad!
Du måste vara född till detta jobb!!"
Familjen Fyrner, Helsingborg

så här jobbar jag

För att skapa den perfekta lösningen för just dig - med tanke på utseende, funktion och prisbild -  går vi tillsammans igenom dina önskemål och behov samt vilken budget du har satt upp. Om du önskar har vi denna genomgång på plats hemma hos dig, så kan jag samtidigt göra en uppmätning av utrymmet. Det är alltid en fördel om du varit i showrummet först och sett Lidhults produkter "live" innan vi sätter igång planeringsprocessen.

Det färdiga förslaget presenteras i bilder som ger en bra uppfattning om hur det blir i verkligheten. Givetvis får du också en tillhörande offert. Oftast vill man göra en del justeringar och därför kan vi behöva träffas ett par gånger till innan beslutsprocessen är helt klar. Ifall jag inte redan varit på plats och mätt upp utrymmet vill jag gärna göra en kontrollmätning innan ordern läggs - allt för att du ska känna dig trygg!