HanefredAB_fat

det finns ett drömkök för alla stilar

Lidhults sortiment  är flexibelt både gällande design och material. Du kan få exakt den stil du vill ha. Vare sig det är ett lantligt, modernt, klassiskt kök eller ett kök i retrostil du önskar så finns det hos Lidhults. Individuella måttanpassningar är inget problem och gör det lätt att förverkliga dina önskemål och drömmar. Därför väljer jag att arbeta med Lidhults.

Lantligt

modernt

klassiskt

retro

Lidhults har ett antal lucktyper som man kan anpassa för att få det utseende man vill ha. Det finns släta luckor, ramluckor med slät spegel och ramluckor med olika profileringar på spegeln. Det går att välja träslag, färg, hur luckan ska sitta i stommen (innanförliggande, falsad eller utanpåliggande), profilering på ytterkanten, list på insidan av ramen när det är ramlucka, liggande eller stående faner vid slät lucka, integrerat handtag eller monterat handtag, med mera, med mera. i och med alla dessa valmöjligheter går det att göra en lösning helt anpassad till dina önskemål! 

personlig service hela vägen

Jag finns till för dig genom hela processen från första idén fram till färdigt kök. Vi träffas för genomgång av dina behov och önskemål så att jag kan utforma det perfekta köket för just dig. Om du önskar har vi denna genomgång på plats i ditt hem, och då kan jag samtidigt ta alla relevanta mått. Har du inte upplevt ett Lidhults kök "live" rekommenderar jag dock ett besök i showrummet först. När det är dags för montering av köket tillhandahåller jag ritningar och finns till hands ända tills köket står färdigt och du är helt nöjd.

viktigt med bra monteringshjälp

Tillförlitlig hantverkshjälp är viktigt för en lyckad köksmontering. Du väljer själv vem som ska utföra jobbet. Jag kan varmt rekommendera Jonas Petersson på Listab Bygg & Entreprenad som jag samarbetar med sedan många år tillbaka. De har lång och gedigen erfarenhet av köksmontering och kan även hantera större helentreprenader som inkluderar el, VVS, golvläggning, målning, kakling samt rivning eller uppbyggnad av väggar och dylikt. De är ansvariga för de arbete de tar på sig och offererar/fakturerar därför sitt arbete direkt till dig som kund.